[wpdreams_ajaxsearchlite]

Condicions de venda

La compra a Penguins Decoració SL , domiciliada al Carrer de Joan d’Àustria 61, baixos 08005 Barcelona (España), i amb CIF B62142195, suposa el coneixement i l’aceptació de les presents condicions de venda.

 

Comandes

Les comandes es realitzaran a través de l’apartat Serveis d’aquest web o de la seva botiga online. Serà necessari facilitar algunes dades de caràcter personal per a poder formalitzar la seva comanda. Veure el nostre Avís Legal.

Totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels productes. En el cas que no disposar del producte sol·licitat ens comprometem a informar de la incidència el més avita possible. No disposar d’un porducte pot ser en cap cas motiu de reclamació.
La realització d’una comanda implica l’acceptació del preu, de la descripció del producte i de les condicions generals de venda.

 

Productes

Les imatges dels productes d’aquest lloc web no tenen valor contractual.

 

Preus

Los preus dels productes tenen els impostos vigents inclosos.

El preu final serà el que aparegui a la confirmación de la comanda per part del client.

Penguins Decoració S.L. es reserva el dret de modificar en qualsevol moment els preus de venda dels productes.

 

Formes de pagament

Accepten el pagament amb targeta de crèdit i contrareembolsament.

 

Enviaments

Fem enviaments a Espanya.

Les despeses d’enviament no estan incloses en el PVP dels productes.

Les comandes arriben en un termini de 2 a 3 dies feiners.

El transport té una despesa mínima de 4,5€.

 

Edat mínima per realitzar una comanda

L’usuari ha de ser major d’edat per realitzar una comanda.

 

Devolucions

Si no estàs satisfet amb la teva compra tens dret de retornar-la en un termini de 14 dies naturals a partir de la data de rebuda a aquesta adreça:

Penguins Decoració SL
Carrer de Joan d’Àustria 61, baixos
08005 Barcelona (España)

Una vegada ens hagi arribat en les mateixes condicions que el vam enviar (embalatge original) procedirem al reembolsament del mateix.

Penguins Decoració SL no es fa càrrec de les despeses d’enviament de les devolucions.

No fem canvis. Si vols un altre producte serà necessari efectuar una nova compra.

 

Llei aplicable

Aquestes condicions de venda es regulen per la llei espanyola i constitueixen un acord entre les dues parts implicades Penguins Decoració SL i els seus clients.

En cas de dubte ens podeu escriure a info@penguinsbcn.com o trucar-nos a 93 217 88 40 ó 93 217 76 52 per sol·licitar informació

 

Seguretat

El lloc web utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptada en la indústria, com ara tallafocs, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l’objecte d’evitar l’accés no autoritzat de dades. Per aconseguir aquests fins, l’usuari / client accepta que el prestador obtingui dades per efecte de la corresponent autenticació dels controls d’accés.