[wpdreams_ajaxsearchlite]

Atenció, interès, desig i acció.

Aquestes quatre paraules són com un mantra per a Penguins.

 

Quasi 20 anys creant amb globus ha fet que aconseguim que aquests quatre adjectius tan poderosos per una marca formin part de totes les nostres creacions i esdeveniments.

 

En el món dels globus ens hem atrevit amb tot, i és precisament això el que busquen els nostres clients quan ens contracten: creativitat, diferenciació, elegància i exclusivitat però amb un punt de risc que aporti originalitat. Nosaltres en diem l’efecte “guau” o “giro de cabeza”.

 

Els globus han estat sempre associats amb nens i festes estacionals, nosaltres ja fa molts anys que treballem amb ells com un element capaç de crear experiències impactants i emocionals.

 

Ens agrada treballar amb empreses, entitats o particulars per crear amb ells experiències i emocions que facin que el seu missatge, marca o producte sigui remarcable. Moments dels que tothom parli perquè han estat emocionants o divertits i que es quedin en la seva memòria perquè els han fet gaudir.

 

VEURE EL PORTFOLI

Som creadors de records memorables que resonen en l’interior de les persones.
Creem experiències i no decorats.

 

Els nostres treballs creen vincles emocionals entre les persones i les marques. Busquem que hi hagi una comunicació entre ells escoltant al nostre client però també a la localització de l’esdeveniment, cada combinació és única.

 

Treballar amb els globus és un Art efímer que demana creativitat però també rapidesa en l’execució i tècnica. Habitualment el temps juga en la nostra contra però el que podria semblar una limitació per nosaltres és un repte que gaudim moltíssim.

Sempre busquem l’excel·lència

Invertim molt en innovació per oferir als nostres clients la diferenciació que busquen: colors especials, materials, tècniques… Per això comprem a les millors empreses situades a Canadà, Colombia, Itàlia i Estats Units

 

Ens preocupa el medi ambient

A l’hora de crear només treballem amb globus de látex ecològics que als 2000 metres peten i es converteixen en trossets molt petits que amb el pas del temps s’absorveixen ja que són biodegradables
Els globus de foam encara no compleixen aquesta característica pero estem amatents per quan passi.
Vam deixar de fer enlairades de globus ambs leds perquè estàvem enviant piles a l’aire.

Han confiat en nosaltres

Diuen de nosaltres