[wpdreams_ajaxsearchlite]

Penguins, l’origen

Tot va començar un dia de St Valentí de 1996… quan tot d’una la Laura va veure en un aparador un cor fantàstic fet amb globus.

Anava camí a l’hospital per visitar al seu amic i futur soci, que es recuperava d’un greu accident que va faria que necessités molts mesos de recuperació. Va ser durant aquest temps que es va gestar Penguins, el que va necesitar la Laura, en aquell temps aparadorista, per tenir clar que es volia dedicar a dissenyar espais amb globus. Sabia el que desitjava i també que volia fer-ho amb el millor company de viatge, en Josep.

Tots dos eren amics des de que tenien 15 anys, de la colla del poble, a Premià de Dalt.

D’aquí els neix la cultura de les coses petites que es nota en tots els dissenys i treballs de Penguins.

Després la vida i els estudis superiors ens van separar… però només durant un temps.

Durant el temps que el Josep va necessitar per recuperar-se totalment la Laura es va formar per dominar la tècnica del treball creatiu en globus. En aquell temps internet estava encara en bolquers i no existien cercadors com Dr. google. Això però no la va frenar.

Quan el Josep s’incorpora a l’equip Penguins neix oficialment i s’adonen ràpidament que els engranatges que els fan funcionar als dos com a persones i com a professionals encaixen a la perfecció.

A l’inici s’instal·len al creatiu i bohemi barri de Gràcia de Barcelona, i quan les necessitats canvien decideixen mudar-se a una nau a Poble Nou que acondicionen especialment segons les seves particularitats, les seves craecions cada cop són més especials i més grans.

Igual que creix l’espai ho fa l’equip i segons els projectes els acompanyen en l’aventura de crear diferents col·laboradors.

La família Penguins no deixa de crèixer.

Vols coneixer-los una mica de més a prop?
Et convidem a visitar la pàgina on t’expliquem Qui som.

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment