[wpdreams_ajaxsearchlite]

A Penguins estem enamorats dels globus i de tot alló que es pot fer amb ells, la imaginació és el límit, i en tenim molta!

Ens apassiona provocar l’efecte guau! i crear experiències inolvidables, i els globus ens semblen un mitjà que ofereix possibilitats infinites: colors, formes, moviment, tamany, textures…

 

L’expressió de la gent que viu les nostres experiències amb globus no té preu! Creem records que no s’esborren de la ment col·lectiva perquè cada instal·lació que dissenyem és única i està viva.

 

Penguins és fruit d’una especial història d’amor que dura ja fa 19 anys.
L’amor per una amistat, pels globus, per un projecte… Un cúmul de casualitats que van fer que dos amics d’infància es retrobèssin per formar un equip de treball i així convertir-se en socis.

 

En el primer encàrrec vam haver d’inflar 20.000 globus al Camp del Barça, al superar aquesta prova vam saber que res ens podria parar!

 

Si un dia faltés un dels dos, Penguins deixaria de ser el que és.

 

Vols saber els detalls d’aquesta història d’amor i conèixer-nos més? Aquí t’ho expliquem tot.

Aquest és l’equip Penguins

Laura Vernis

Si quelcom defineix a Laura es que no es rendeix fàcilment.
És per aquest motiu que no va parar fins que va aprendre tot el que s’havia de saber del món dels globus, fins el més petit detall. Quan va començar la seva passió per aquest objecte no hi havia internet, ni llibres, informació o fotos, això no la va frenar; va viatjar fins al Japó, Estats Units, Argentina…  amb lúnic objectiu de millorar la seva tècnica per aplicar-ho al disseny d’aparadors i esdeveniments, que era al que es dedicava quan els va descobrir.

 

La formació continua forma part de la seva manera de ser: restauració, pintura, ikebana, origami, envolicat de regals, decoració floral, maquetes, dibuixos… tot relacionat amb l’art.
Necessita aprendre noves tècniques per aplicar-les a les seves creacions però sempre  donant-les-hi una volta més per portar-les al límit i fer les seves pròpies versions, com quan va voler fer una pajarita de 2 metres en un curs de papiroflexia.

 

A l’hora de crear s’inspira en els seus viatges, exposicions, llibres… i les seves vivències es converteixen en volums i colors que aplica en els seus dissenys. Per exemple Àfrica, on viatja sovint pel seu projecte d’una escola de teatre per 25 nens, és taronja, marrons i verds. Itàlia en canvi, és aturquesats i pitatxos.
Evita veure els treballs d’altres professionals per mantenir-se fidel a la seva manera de crear.

 

Si no tingués il·lusió per la seva feina no podria fer-la, necessita posar-li un punt de bogeria i creativitat a tot.
(Si vols conèixer perquè la Laura es va dedicar a aquesta professió ho trobaràs al seu  blog.) 

 

laura@penguinsbcn.com

josep

Josep Navas

Enamorat de la familia i dels seus amics. Dóna la vida per ells i per la gent. La seva gran passió són les motos, però des que van aparèixer els globus a la seva vida de la mà de la Laura també guarden un lloc especial en el seu cor.

 

En Josep és molt metòdic i analític, el seny és la seva premisa a l’hora de treballar. Amant de la tècnica i de les coses molt ben fetes es capaç de detectar un error en un mural de centenars de globus.

 

Formen un equip perfectament compenetrat amb la Laura, ja que es complementen i encaixen com una peça de puzle.

 

 josep@penguinsbcn.com

La resta de l’equip

Júlia
La nostra Coolhunter, sempre deixant-nos amb la boca oberta amb els seus descobriments.

Didac
El petit de la casa, és pura energía potser per la seva passió per les motos.

Raúl
Es el nostre técnic amant del mar, si per ell fos tots els globus serien blaus.

Àlex
Boja per la tecnologia, només aparta la vista de la pantalla per ajudar amb les decoracions o per anar de canyes amb els amics.

Els nostres tècnics
Albert, Guillem i Jose Ramon ens ajuden a que tot surti fantàstic aportant dinamisme sempre amb una gran professionalitat.

L’equip en acció